Spor Toto Süper Lig'de kritik viraja girildi!

Spor Toto Süper Lig'de yarış kızıştı...

Spor Toto Süper Lig'de kritik viraja girildi!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı heyecanla sürerken, alt sıralarda da küme düşmeme mücadelesi decam ediyor.

Lider Başakşehir ile puan farkını 2'ye indiren Galatasaray, bu hafta sahasında 3. Beşiktaş'ı konuk edecek. Beşiktaş ise tüm maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesi ile şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Beşiktaş'ın ise liderle arasında yalnızca 3 puan fark var.

62 puanla liderlik koltuğunda bulunan Medipol Başakşehir ilse bugün saat 20:30 Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak.

Liderle arasında 9 puan fark olan Trabzonspor ise Beşiktaş'ı 3. lükten edip Avrupa Kupaları'na doğrudan katılma peşinde. Ligi 4. bitirdiği takdirde sezon hazırlıklarını erkene alması gerecek olan Bordo-Mavililer bu hafta alacağı galibiyetle Avrupa Kupası eleme maçlarına katılmayı da garantilemiş olacak. Trabzonspor'un haftanın son maçında rakibi ise İM Kayserispor!

Ligin zirvesinde olduğu gibi alt sıralarda da durum karışık. Son sırada bulunan 25 puanlı Akhisarspor'un 12. DG Sivasspor ile arasında 11 puanlık fark bulunuyor. Matematiksel olarak tüm maçlarını kazanan Akhisarspor kendini üst sıralarda bulabilir. Akhisarspor dışında BB Erzurumspor, Bursaspor, Göztepe, Fenerbahçe, MKE Ankaragücü gibi takımlarda kümede kalma adına kritik müsabakalara çıkacaklar...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor