Sosa'dan Trabzonspor sözleri!

Jose Sosa Trabzonspor maçı öncesi böyle mesaj verdi: Trabzonspor’a saygı duyuyorum ama bu kazanmak için savaşmayacağım anlamına gelmiyor. Takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Bu benim karakterim

Sosa'dan Trabzonspor sözleri!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Jose Sosa  “Trabzon’da Beşiktaş’a karşı nasıl oynadıysam şimdi de aynı şey. Benim hedefim her zaman kazanmak. Saha içinde hiçbir şeyin kafamı karıştırmasına izin vermem” dedi.

Trabzonspor’da forma giydiği dönemde Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 6 maçta, 3 galibiyet, 3 beraberlik yaşayan Jose Sosa, bu sefer eski takımına rakip olacak.

  Kaptanlığını yaptığı Trabzonspor'a karşı sarı-lacivertli formayla ilk sınavını verecek Arjantinli, “Şampiyonluk hedefliyoruz. Sezona iyi başladık ve galibiyet serisi yakaladık. Bunu devam ettirmek için mücadele edeceğiz. Trabzonspor’a saygı duyuyorum ama bu kazanmak için savaşmayacağım anlamına gelmiyor. Takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Bu benim karakterim” ifadesinde bulundu.

Daha önce de yaşadım Trabzonspor'da güzel günler geçirdiğini dile getiren Jose Sosa, “Ancak benim için onlar artık rakip. Motivasyonumu bozacak bir durum yok, olamaz da. Artık Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ve kulübümün başarısı için mücadele ediyorum” dedi.

Kendisi için ekstra bir durum olmadığını dile getiren Arjantinli maestro, “Daha önce de eski takımlarıma karşı görev yaptım. Trabzon’da Beşiktaş’a karşı nasıl oynadıysam şimdi de aynı şey. Benim hedefim her zaman kazanmak. Saha içinde hiçbir şeyin kafamı karıştırmasına izin vermem” diye konuştu. (Türkiye Gazetesi)

jose sosa fenerbahçe

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler