Sörloth'u takımda istemeyen Jesse Marsch'ın bileti kesildi

Trabzonspor eski gol kralı Alexander Sörloth'a şans tanımayan Leipzig'in hocası Jesse Marsch Alman kulübünden gönderildi.

Sörloth'u takımda istemeyen Jesse Marsch'ın bileti kesildi

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, teknik direktörü Jesse Marsch ile yollarını ayırdı. Bu hafta deplasmanda alınan 2-1'lik Union Berlin mağlubiyeti sonrası iki tarafın karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldıkları aktarıldı. 

Leipzig, bu sezon Bundesliga'da 14 maçta aldığı 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile 18 puan toplayabilmişti. Leipzig, 1 maçı eksik Mönchengladbach ile aynı puanda 11. sırada yer alıyordu. Özellikle Leipzig son 3 haftada sırasıyla Hoffenheim, Leverkusen ve Union Berlin'e mağlup oldu. 

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester City maçına takımı yardımcı antrenör Achim Bierlorzer'in hazırlayacağı belirtildi. Manchester City maçında yönetim de Bierlorzer'de olacakken yeni antrenörün kısa süre içerisinde açıklanacağı ifade edildi. 

SÖRLOTH'U İSTEMEMİŞTİ

Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth'u sezon başında kadrosunda istemeyen Marsch Norveçli golcünün gönderilmesini istemişti. Sörloth sezon başında İspanyol ekibi Real Sociedad'a kiralanmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler