Sörloth Nagelsmann'ın koruması altında

Leipzig'de Alexander Sörloth'un ligde gol atamama dramı Köln maçında da sürdü

Sörloth Nagelsmann'ın koruması altında

Almanya Ligi'nin 13. haftasında Leipzig evinde Köln ile karşılaştı ve mücadele 0-0 sona erdi. Bu maçta Alexander Sörloth yedeklerde yer aldı ve oyuna ikinci yarıda dahil oldu. Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, maçın ardından Norveçli golcü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sonradan oyuna girdi, skora katkı yapamadı
Geçen sezon Trabzonspor'da 24 golle gol kralı olan Alexander Sörloth, Leipzig formasıyla ilk golünü Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'e karşı atmıştı. Ligde ise 1 asist yaptı. Golcü isim, 12 maçta 8 kez Leipzig'de sonradan oyuna girdi ve skoru değiştiremedi.

Sörloth'a Alman basını yüklendi
Alman basını, Alexander Sörloth'un 62. dakikada oyuna girdiğini ve sonradan oyuna girdiği maçlarda skora etki edemediği için golcü oyuncuya yüklenirken, Nagelsmann ise Sörloth'u koruma altına aldı ve bu yönde açıklama yaptı.

Julian Nagelsmann'ın Sörloth yorumu
Nagelsmann, "Sörloth'un kafasını biraz boşaltması gerekiyor. Eleştiri yaparken aldığı süre dikkate alınmalı. Zihinsel olarak tamamen özgür hissetmiyor olabilir. Bu da şu an için normal. Sörloth şu anda konsantre ve dikkatli görünüyor" ifadelerini kullandı.

Sörloth'un Leipzig performansı
Bundesliga        -  12 maç - 1 asist - 511  dakika
Şampiyonlar Ligi - 3 maç   - 1 gol    -  66 dakika

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor