Song'un son durumu nasıl?

Sosyal medyada öldüğü bile iddia edilmişti...

Song'un son durumu nasıl?
Geçen hafta felç geçirerek komaya giren Trabzonspor'un eski kaptanı Rigobert Song'un son ameliyatının başarılı geçtiği bildirildi.

Kamerun futbolunun efsanevi isimlerinden Rigobert Song geçtiğimiz hafta geçirdiği kısmi felç nedeniyle komaya girmiş ve sevenlerini korkutmuştu. Komadan çıkan ve ardından ameliyat olan Song'un durumu her geçen gün iyiye gidiyor. 40 yaşındaki efsane ismin yeğeni Alexandre Song, ''Song'un ameliyatı çok verimli geçti. Nihayet kendisi komadan çıktı ve hepimizi sevindirdi. Artık oksijen cihazına bağlı olmadan solunumunu gerçekleştirebiliyor. İki gün önce komada olan birisi için bugün aldığımız bu haber çok mutlu edici'' ifadelerini kullandı.

Bu arada ameliyat sırasında özellikle Afrika basınında Rigoberto Song'un öldüğü yönünde haberler yapıldı. Bu iddialar sosyal medyada bir anda yayıldı. Africa News Today gazetesi, Song'un oğlu Alex'in babasının öldüğünü doğruladığını iddia etti. Ancak Alex Song zaten, Rigobert'in oğlu değil yeğeniydi. Nitekim öldü iddiaları kısa sürede yalanlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor