Son dakika! Bitnel'in lisansı askıya alındı

Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı.

Son dakika! Bitnel'in lisansı askıya alındı

Trabzonspor'un Galatasaray'la 2015-16 sezonunda karşılaştığı maçın hakemi olan ve maçı adeta katleden Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı.

35 yaşındaki hakem, hahsi geçen maçta Trabzonspor'dan 4 isme kırmızı kart çıkarmış ve bordo-mavili takım 7 kişi tamamladığı mücadeleyi 2-1 kaybetmişti. Bitnel, söz konusu yönetiminden sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uzun süre dinlendirilmiş ve ilk resmi maçına yaklaşık 6 ay sonra TFF 1. Lig’de düdük çaldığı Manisaspor-Elazığspor karşılaşmasıyla çıkmıştı. Deniz Bitnel, son olarak da 10 Eylül 2016'da İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta oynanan Çamlıcaspor-1877 Alemdağspor müsabakasını yönetti.
 
Lisansı askıya alındı

Olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçına FIFA Kokartı ile çıkan Deniz Ateş Bitnel, başta bordo-mavili camia olmak üzere TFF yönetiminin de tepkisini çeken yönetiminden sonra bu sezon başı B Klasman'a kadar düşürülmüştü.
 
Süper Lig'in devre arasında güncellenen hakem listeleriyle birlikte genç hakemin lisansı da askıya alındı. Bu aşamadan sonra Bitnel'in kariyerinin devam edip etmeyeceği de merak konusu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler