Sırada ki Ersun Yanal mı ?

Tolunay Kaskas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Halilhodzic'ten sonra Ersun hoca da bekleneni veremedi.Türkiye Kupası’ndan elenen, lige havlu atan, Avrupa’da umutları tüketen Trabzon’da Ersun Yanal, özel hayatı ile şimşekleri üzerine çekti. Kupadaki Sivas

Sırada ki Ersun Yanal mı ?

Tolunay Kaskas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Halilhodzic'ten sonra Ersun hoca da bekleneni veremedi.

Türkiye Kupası’ndan elenen, lige havlu atan, Avrupa’da umutları tüketen Trabzon’da Ersun Yanal, özel hayatı ile şimşekleri üzerine çekti. Kupadaki Sivas maçı sonrası İstanbul’da sevgilisiyle buluşan Yanal’ın, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından da direkt Bodrum’a gitmesi bardağı taşırdı.

Vahid Halilhodzic’ten sonra Trabzonspor’un başına geçen ilk 4-5 haftada aldığı sonuçlarla camiaya umut aşılayan Ersun Yanal’da, işler artık hiç de iyi gitmiyor... Yapılan onca transfere rağmen Yanal yönetiminde Türkiye Kupası’na havlu atılması, lig yarışında liderin 14 puan gerisinde kalınması, Avrupa Ligi’nde tüm umutların tükenmesi, başta taraftarlar olmak üzere camianın tepkisini çekti. Sportif açıdan Bordo-Mavili yönetimi ve futbolseverleri tatmin edemeyen tecrübeli teknik adam, özel yaşantısı ile de bir kez daha gündeme geldi.

'AŞKA ZAMAN YOK'

Sivas’ın Trabzon’u elediği Türkiye Kupası son 16 maçından sonra İstanbul’da sevgilisiyle buluşan Yanal, objektiflere yakalanmıştı. Tecrübeli hocanın bu tutumu karşısında yerel basın da “Aşka  zaman yok hocam!” manşetini atmıştı. Bu konu, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da tepkisini çekmiş ancak olay büyütülmeden kapatılmıştı...

AYRILMAK MI İSTİYOR?

Fakat Kasımpaşa maçından sonra yaşananlar, bardağı taşırdı. Karşılaşmanın ardından takımla Trabzon’a dönmeyen ve direkt Bordum’a giden Yanal’a başkan büyük tepki gösterdi.

Hacıosmanoğlu’nun, F.Bahçe’yi çalıştırırken de yine Bodrum’da bayan arkadaşları ile magazin basınına yakalanan Yanal’ın bu durumundan çok rahatsız olduğu ve uyarılarda bulunacağı öğrenildi. Yanal’ın ise yakın çevresine ayrılmak istediğini söylediği belirtilirken, Napoli maçından sonra taraflar arasında bir toplantı olması bekleniyor.

‘ÇIKMAMIŞ CANDAN UMUT KESİLMEZ’

Ersun Yanal, 4-0’lık hezimete rağmen tur için umutlu konuştu. Tecrübeli hocanın, öğrencilerine “Turu atlamamız zor olsa da teslim olmak bize yakışmaz. Sizlere güveniyorum ve bu işin altından kalkmak için var gücümüzle savaşalım. Çıkmamış candan umut kesilmez” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor