Şikede son durum

10.35- Fenerbahçeli Emre Belözoğlu şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere emniyete geldi.10.40- Emre emniyette ifade verdiği sıralarda Sinan Engin de adliyede ifade veriyor.11.00- Emre Belözoğlu'nun Ankaragücü maçı öncesi Kağan Söylemezgiller'e a

Şikede son durum

10.35- Fenerbahçeli Emre Belözoğlu şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere emniyete geldi.

10.40- Emre emniyette ifade verdiği sıralarda Sinan Engin de adliyede ifade veriyor.

11.00- Emre Belözoğlu'nun Ankaragücü maçı öncesi Kağan Söylemezgiller'e attığı iddia edilen mesajdan ötürü ifadesinin alındığı öğrenildi. Ayrıca Kağan Söylemezgiller'in de emniyete gelmesi bekleniyor.

12:40- Ankaragücülü Kağan Söylemezgiller ve Ekrem Okumuş da emniyette ifade veriyor...

13:28- Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Ankaragücülü Kağan Söylemezgiller ve menajer Ekrem Okumuş da Emniyet'in ardından Adliye'ye giderek savcıya da ifade verecek.

13: 21-  Emre Belözoğlu, Kağan Söylemezgiller, Ekrem Okumuş emniyetin aracıyla birlikte Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi. Savcı Mehmet Berk'e ifade verecekler.

15:20- Sinan Engin adliyeden çıkarıldı ve açıklama yaptı. "Biraz sohbet ettik. Benim de ifademe başvurmak istediler. bunun içeriğinde de Aziz Abi ile konuştuğumuz şeylerle ilgili bilgime başvurdu.  Şike ile ilgili bir şey değil. Bazı fotoğraflar evraklar gösterildi bu nedir ne değildir diye onları sordular. Haricinde bir şey olmadı savcımız da çok iyi bir insan sohbet ettik" dedi.

15:55- Kağan Söylemezgiller de serbest kalarak adliyeden ayrıldı.

16:15- Emre Belözoğlu da Adliyeden ayrıldı. Belözoğlu "beni soru sorup da daha fazla üzmeyin" dedi.

Emre; Bizim bilgimize başvurdular. Bize çok iyi davrandılar. Şuan itibari ile serbest bıraktılar. Benden fazla cevap istemeyin zaten yeterince yorgunum" dedi. Ayrıca menajer Ekrem Okumuş da serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor