Şikeci menejerin Trabzonspor ile işi ne ?

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Bordo-Mavili Kulüp başkanı olmasının ardından Teknik Direktörlüğe getirilen Vahid Halilhodziç ve Ersun Yanal döneminde yapılan birçok transferin perde arkasında Metin Korkmaz isminin çıkması kafaları karıştırdı.Fif

Şikeci menejerin Trabzonspor ile işi ne ?

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Bordo-Mavili Kulüp başkanı olmasının ardından Teknik Direktörlüğe getirilen Vahid Halilhodziç ve Ersun Yanal döneminde yapılan birçok transferin perde arkasında Metin Korkmaz isminin çıkması kafaları karıştırdı.

Fifa’nın resmi menejer listesinde ismi bulunmayan Metin Korkmaz Trabzonspor’un  Erkan Zengin transferinde basına yansıyan fotoğraf karesinde yer alması ve son olarak ta Tolgay Arslan ile transfer pazarlığı yapıldığı aşamada yine erkan zengin transferinde olduğu gibi sosyal medyaya yansıyan iki fotoğraf karesinde de bulunması bazı taraftarları çok kızdırmıştı.

3 Temmuz şike sürecinde ifade veren ve ardından tutuklanan Metin Korkmaz’ın Şike mücadelesi veren Trabzonspor’da özellikle İbrahim Hacıosmanoğlu ile aynı karede yer alması tepkilere yol açtı.

Trabzonspor’da İngilizce bilen CEO Burak Gürdal ve Genel Menejer Serhat Altıncı’nın olmasına rağmen Metin Korkmaz’ın transferlere müdahil oluşu akıllarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler