Sharapova’yla ilgili flaş iddia !

Dünya 7 numarası Maria Sharapova'nın kariyerine son verdiğini açıklayacağı belirtildi. Rus tenisçinin bu akşam ABD'nin Los Angeles kentinde bir basın toplantısı düzenleyeceği ve burada çok önemli bir açıklama yapacağı bildirildi. 28 yaşındaki sporcunun to

Sharapova’yla ilgili flaş iddia !

Dünya 7 numarası Maria Sharapova'nın kariyerine son verdiğini açıklayacağı belirtildi. Rus tenisçinin bu akşam ABD'nin Los Angeles kentinde bir basın toplantısı düzenleyeceği ve burada çok önemli bir açıklama yapacağı bildirildi. 28 yaşındaki sporcunun toplantıda ne ile ilgili konuşacağı açıklanmazken, tenisi bırakma kararını açıklayacağı söylentisi tüm dünyada hızla yayıldı.

5 GRAND SLAM ZAFERİ

Bir dönem kadılar dünya sıralamasında zirvede yer alan Rus raket, kariyerinde 5 grand slam zaferi elde etti. Son dönem yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerinden uzak bir görüntü sergileyen Sharapova, Avustralya Açık'ın çeyrek finalinde Serena Williams'a elenmişti. Rus tenisçi bu ay California'da oynanacak Indian Wells'e ise sakatlığı nedeniyle katılmayacağını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor