Sercan Kaya'nın yeni takımı belli oldu

Sercan Kaya transfer oldu

Sercan Kaya'nın yeni takımı belli oldu
Ankaragücü , uzun yıllar TFF Süper Lig’de oynayan ve geçtiğimiz sezon Adanademirspor formasını giyen Sercan Kaya ile ön sözleşme imzaladı.

Beştepe Tesislerinde başkan Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra kendisini sarı-lacıvertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Sercan Kaya, ”Büyük bir camiaya geldim. Ankaragücü forması giyecek olmamdan dolayı mutlu ve gururluyum. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte Ankaragücü’nü hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Sercan Kaya transferi ile kadronun daha da güçlendiğini söyleyen Mehmet Yiğiner, ”Zirveyi hedefleyen yarışmacı bir takım kurmak için çalışıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere yönelik transferlerimiz devam ediyor. Sercan Kaya beğendiğimiz bir oyuncu, takımımıza katkı yapacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor