Şenol Güneş Trabzonspor'u hatırlattı

"Trabzonspor'dayken Inter'i yenmiştik"

Şenol Güneş Trabzonspor'u hatırlattı
Trabzonspor'un efsane ismi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçı öncesi açıklama yaparken Trabzonspor'dayken Inter'i yendiğini hatırlattı.

Şenol Güneş, "Kendimi İstanbul'da gibi hissediyorum. Grubun favori ve lider takımıyla oynayacağız. Sezon başından itibaren oynayacağımız en güçtü takımla oynayacağız. Zor maç, ne olursa olsun kendi futbolumuzu oynayacağız. Gökhan İnler'in ayağındaki ağrıları azaldı. Antrenmanda iyiydi. Tecrübeli bir oyuncu. Elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Şampiyonlar Ligi'nde 2 maç oynadık. İkisini de kazanabilirdik. Kendimizi eksik görmedik. Üstün olabileceğimizi hissettik. Biz daha iyi oynayacağımızı düşünüyoruz. Oyunun nasıl gelişeceğini saha içerisinde göreceğiz. Kim daha iyi onu yarın göreceğiz. Takım oyununu iyi oynayıp, kanatları iyi kullanabilen bir takım. Onlara karşı kendi oyunumuzu oynarken zaman zaman zorlanabiliriz. Üç puan sevindirir, beraberlik iyi netice ama kaybetsek bile futbol adına iyi işler yapmışsak bu bizim için olumludur. Aboubakar'ın atmadığı golleri atmasını bekleyeceğiz. Kayseri maçındaki oyun anlayışımız burada farklı olacak. İyi başlayıp iyi bitirmek için tüm oyuncularımızı kullanacağız. Korkmuyoruz! Bunu bilmeniz gerekir. Trabzonspor ile Inter'i yenmiştik. Umarım yarın da böyle bir sürpriz olur. Yarın kalemizde kimin oynayacağını ben bilmiyorum. Bilsem söylerim zaten. " ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor