Şenol Güneş: Trabzonspor'a haksızlık yapıldı"

Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Trabzonspor'a haksızlık yapıldı"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Şuanda Avrupa Şampiyonası için hazır değiliz" dedi.

UEFA'nın verdiği ceza ile Trabzonspor'un yerine Beşiktaş'ın şampiyonlar Ligine gitmesi ile ilgili konuşan Güneş, "İkinci olan Trabzonspor ceza alınca Beşiktaş şampiyonlar ligine gitti. Burada Trabzonspor'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Paok karşısında turu geçmeye yakın görüyorum" dedi.

TÜRKİYE’NİN İYİ BİR TRABZONSPOR’A İHTİYACI VAR. TRABZONSPOR’UN DA BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACI VAR

Trabzonspor’un şampiyonluk yarışı ile ilgili konuşan Şenol Güneş, “Trabzonspor’un her şeyi var. Bir defa en önemlisi uzun yıllardır bırakmayan bir taraftar kitlesi var. Şuanda bir numara. Neden? Her dönem yanında oldu, Hiçbir olumsuzluğu olmadan sürekli destek oldu. İyi günde kötü dünde destek oldu. Pandemi sonrasında olmayınca böyle oldu. Çok büyük katkısı var. Ben yönetiminde başarılı olduğunu düşünüyorum. Ekonomiyi düzeltirken yarışta tepedeydiler. Şampiyonluk için beklentiyi büyüttüler. Orada belki bir baskı oldu. Ardından pandemi geldi. Onlardan dolayı sıkıntı olmuş olabilir. Hoca değişiklikleri oldu. Bir takım şampiyonluğa giden takım sık oyuncu değiştiriyorsa doğru değil. Aynı zamanda tartışma konusu ekonomisi sarsılıyorsa o da etkileyebilir. Çok nedenler var ama Trabzonspor her sene şampiyonluğa oynayacak bir takım. İyi bir taraftar kitlesi var, lobisi var, gücü var, camiası var. İyi bir kadro yaptığını düşünüyorum. Eksik taraflarını tamamlarda daha iyi olacak. Kalecisi çok iyi. Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri olmasına rağmen defansta stoperlerle ilgili sıkıntısı var. Golde attı. Hücumda gol sorunu yoktu. İçerden bakarak söylüyorum. Ben bunları söylerken başkası tam aksini söylerse de bir şey diyemem. Çok da içine girmek doğru değil ama kendi şehrimin takımı, orada doğdum, orada büyüdüm. Bir sürü başarıları gördüm. Bütün kulüpleri zaten takip ediyorum. İçerden hocanın yada başkanının analiz etmesi daha doğru olur. Türkiye’nin iyi bir Trabzonspor’a ihtiyacı var. Trabzonspor’un da birlik beraberliğe ihtiyacı var.” dedi.

“UĞURCAN TÜRKİYE’NİN ÜSTÜNDE BİR KALECİ”

Uğurcan Çakır’ın çok başarılı bir kaleci olduğuna değinen Güneş, “Uğurcan Türkiye’nin üstünde bir kaleci. İnşallah üstüne koyar. O çok iyi ama son maçlarda takımla beraber düşüşe geçti” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor