Şenol Güneş Trabzon'da

Şenol Güneş Trabzon'a geldi.

Şenol Güneş Trabzon'da

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un efsane ismi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Trabzon'a geldi.

Trabzon Lisesi'nin 1971 mezunları buluşması için kente gelen Güneş'e hem arkadaşları hem spor severler yoğun ilgi gösterdi.

Güneş, okul arkadaşlarıyla hasret giderirken bol bol fotoğraf çekildi ve fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmadı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formalı öğrenciler de lise bahçesinde Güneş'le fotoğraf çekildi. Arından Güneş ve sınıf arkadaşlarının öğrenim gördükleri sınıfa çıkıldı. Burada öncelikle aynı sınıftan olan ve yaşamını yitirenler için dua okunulduktan sonra Güneş lise yıllarında oturduğu sırasına oturdu. Ayrıca Güneş'e sınıf albümü hediye edild.

Güneş toplantının sonunda açıklamalarda bulunarak "Çok heyecanlıyım. Hem gençlik yıllarım, hem hayatın başlangıcı hem hayatın zorlukları, hayat bizi öyle bir sınıfa getirdi ki, orada yaşı küçük, büyük, kız erkek herp beraber okuduk. O dönemler Hababam Sınıfı yoktu, ben hep söylerdim Hababam Sınıfı bizdik. O dönemdeki arkadaşlarımızın bir çoğuyla yine beraber oldukl ama bir çoğunu da hiç göremedik. Aramızdan ayrılan arkadaşlar için çok üzgünüz. Gelemeyen arkadaşlarımızı da anlayışla karşılıyoruz. Bu çok önemli bir gündü, 48 yıl sonra bir araya gelmek kolay değil. Arkadaşlarımın emeği bende çok fazla. Bizler bir birimizi etkileyerek büyüdük. Saf temiz duygularımız vardı. " ifadelerini kullandı.

Güneş ayrıca lise döneminden hatıralarını da anlatırken sınıf arkadaşlarıyla birlikte geçmişi yad etti.

Daha sonra Trabzon Lisesi müzesini gezen Şenol Güneş 2003 yılında Dünya Şampiyonu olan Trabzon Lisesi'nin şampiyonluk kupasını inceledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor