Şenol Güneş'ten Jaja itirafı

Güneş, Trabzonspor'da Jaja'yla sorun yaşadığını açıkladı

Şenol Güneş'ten Jaja itirafı

Trabzonspor'un efsane ismi Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Balotelli'nin Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları üzerine Trabzonspor'da görev yaptığı dönemden bir örnek verdi.

enk Tosun'un yerine adı Beşiktaş ile anılan Balotelli ile ilgili konuşan Şenol Güneş, "Balotelli'nin oyunculuğunu tartışmıyorum. Benim oradan aldığım bilgiler, kendisine ve etrafına zarar verebilecek biri olarak söylediler. Onun için sıcak bakmadım. Bedava alıyorsanız alın, geldiği gün bir şey yaparsa göndeririz dedim. Para ile alırsan, sonra ben gönderirsem kızmayın dedim. Oyuncu tipi olarak bize uyabilirdi. Trabzonspor'dayken Jaja ile de aynı sıkıntıyı yaşadım ben. Parayı riske ediyorsun. Çok efendi diye aldığın bir oyuncuda da çıkabilir. O yüzden olumsuz düşüncem var. Alırlarsa gelir burada oynarsa bir şey demem" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler