Şenol Güneş'ten flaş karar!

Şenol Güneş 2020'ye kadar Beşiktaş'ta!

Şenol Güneş'ten flaş karar!

Beşiktaş, Şenol Güneş'in sözleşmesini 3 yıl uzattı. Hapoel Beer-Sheva ile oynanan ilk maçın ardından dönüş yolculuğunda uçakta yönetimin teklifini kabul eden kurt hoca, 2020'ye kadar göreve devam edecek.


Beşiktaş'ta "Güneş"li günlere devam! Başkan Fikret Orman'ın uzun yıllar çalışmak istediği Teknik Direktör Şenol Güneş, 3 yıllık yeni mukaveleye imza attı.

Beşiktaş , Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmanın dönüşünde yönetim ve Güneş uçakta mini bir zirve gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi'nin, "Hocam 3 yıl daha bizimle var mısın?" teklifine tecrübeli teknik adamın "evet" cevabı verdiği öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇİYOR

Yöneticilerle Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Şenol Güneş, senelik 1.5 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.Güneş'e lig şampiyonluğu ve Avrupa Ligi'ndeki başarılara göre bonus da uygulanacak.Tecrübeli teknik adam, 2020'ye kadar görevde kalacak, eğer süresini tamamlarsa siyah beyazlı kulüpte en uzun dönem çalışan hoca olacak. 64 yaşındaki Güneş, 4 kez çalıştırdığı Trabzonspor'da 4 sezonun üstünde görev almamıştı. 


Sözcü



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler