Şenol Güneş: Onu Trabzonspor'a istemiştim...

Şenol Güneş basın toplantında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Onu Trabzonspor'a istemiştim...
Haber61 Spor Servisi

Beşiktaş ile üst üste 2.kez şampiyonluk yaşayan Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güneş, Beşiktaş'tan ayrılarak Milli Takım'ın başına geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.  Güneş takımda kalacağını ifade ederek, "Beni oraya gönderiyorlar, milli takıma gönderiyorlar.Ya ben burada çalışıyorum, mutluyum burada. Atma bana o çamuru. Gülüyorum bunlara. Bir antrenör ne yapar? Ya çalışır, ya bir yere gider ya mesleği bırakır. Ben çalışıyorum zaten. Bir sürü şeyler söylendi. Benim, başkanın hesapları söylendi. Zaten görevdeyim. Madem gidecektim neden gelecekten bahsettim" şeklinde konuştu. Beşiktaş'taki sözleşmesinin devam ettiğini ifade eden Güneş, "Bizim sözleşmemiz var. Yeni bir sözleşme yapmadık. Gidersem de Beşiktaş'a zarar gelmez. Giderim diye demiyorum ama bir şey olmaz. Ben dahil gidebiliriz. Ben geldiğimde tek yıl istedim. Şartım olmadı. Dediler 3, o zaman fikrimi söyleyeceğim. Benim için 5 yıl da olur, 1 yıl da olur. " dedi.

TRABZON'A İSTEMİŞTİM

Öte yandan Şenol Güneş, takımın başarılı ismi Marcelo hakkında " Onu Trabzonspor'a istemiştik. Alamayınca Glowacki'yi almıştık. O zamanlar gençti. PSV'ye gitmişti o dönem." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor