Şenol Güneş'e saldırı oldu mu?

Kayseri'de Güneş'e saldırı olduğu iddialarına yanıt geldi

Şenol Güneş'e saldırı oldu mu?
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in devre arasında soyunma odasında saldırıya uğradığı iddiaları hakkında Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir açıklama yaptı. Bedir “Kimse ne böyle bir şeyi görmüş, ne böyle bir şey vuku bulmuş. Verilen emek var; yazıktır, günahtır” dedi.

Reyting uğruna ilgi çekmek için ortaya atılan bir iddia olduğunun altını çizen Bedir, “Akşam beni arayıp da böyle bir saldırı olduğunu iddia eden kanal bana bir takım ipuçları verdi. Ben hemen Beşiktaş kafilesi başkanı ile görüştüm, ‘Olur mu başkanım güzel bir misafirperverlik oldu, uçağımıza gidiyoruz. Bir problemimiz yok’ dedi. Yetinmedim hocayla görüşmesini istedim, ‘kardeşim bunlar nereden çıkıyor, istiyorlarsa beni arasınlar’ demiş. Kimse ne böyle bir şeyi görmüş, ne böyle bir şey vuku bulmuş. Reyting uğruna veya ortaya bir iddia atarak ilgi çekmek uğruna bir şeyler yapabilir. Televizyon kanallarının, gazeteci arkadaşların biraz daha sorarak takip etmesi gerekir manşetini atmadan önce. Ama maalesef şöyle bir şey var, ‘iddia’ diyorlar hukuki yola da başvuramıyorsunuz. İddia olunca birkaç dakika sonra ‘iddia yalanmış’ denilip kaldırıp atılıyor. Ama o arada o haberi gören insanların Kayseri üzerindeki algılarını düşünmek lazım. Verilen emek var; yazıktır, günahtır. Alanya’da bir takım olaylar oldu, işin içinde hiç yokuz. Halbuki maçtan galip gelmişiz, bizim olay çıkarmamız için deli olmamız lazım. Beşiktaş maçına galibiyet için çıkmışız ama berabere kalmışız, soyunma odasına girerken Şenol hocayla tartışma falan. Bunları aşacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor