Şener Trabzon'da ne dedi ?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon Havalima'nına gelen Şener, burada çok coşkulu bir taraftar grubu tarafınca karşılanarak sevgi seline uğradı. "Temiz takımın temiz başkanı, Trabzon'a hoşgeldin yazılı" pankartlarla karş

Şener Trabzon'da ne dedi ?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Trabzon Havalima'nına gelen Şener, burada çok coşkulu bir taraftar grubu tarafınca karşılanarak sevgi seline uğradı.

 

"Temiz takımın temiz başkanı, Trabzon'a hoşgeldin yazılı" pankartlarla karşılanan Şener'e Trabzonspor bayan taraftarlar yönetimi çiçek verdi. Arkasından Trabzonspor taraftarları da çiçek verdi.

 

temiz_baskan_.jpg

 

Başkan Şener, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Şener, Trabzonspor olarak temiz olduğumuzu söylemiştik. Biz kimsenin ceza alması için uğraşmadık. Kimsenin hapiste yatması da bizi mutlu etmez. İnsanların özgürlük haklerinin kısıtlanmaması gerekir.

 

mesale1_.jpg

 

Ama bu da bir süreçti. Yargı süreci bitti, biz aklandık. Ceza alanlar da oldu tabiki. Bu da Trabzonspor'un temiz olduğu anlamına gelir.

 

mesale_.jpg

 

Trabzonspor'un kupasının kesinlikle verilmesi lazım. Savcılığa cezaların az olduğu gerekçesiyle dilekçe verdik. Bunlar hukuki işler. Sonuçlarını bekleyeceğiz. Bundan sonra 28 yıldır şampiyon olamıyoruz kimse demesin" dedi.

 

Şener, "Burak'la bugün - yarın görüşeceğim. Burak konusunda daha geniş bir açıklama yapabilirim" diye konuştu.

 

ŞENER TRABZON'A GELDİ / BÜYÜK SEVGİ SELİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor