Şener Haber61'e konuştu

Sadri Şener Haber61.net Spor Servisine çok özel açıklamalarda bulundu.Türkiye – Belçika Milli maçını izlemek ve Trabzonspor’un listesinde bulunan Alman Golcü Klose ile görüşmek için Brüksel’de bulunan Başkan Sadri Şener Türkiye’ye döndü.Dün akşam Saatleri

Şener Haber61'e konuştu

Sadri Şener Haber61.net Spor Servisine çok özel açıklamalarda bulundu.

Türkiye – Belçika Milli maçını izlemek ve Trabzonspor’un listesinde bulunan Alman Golcü Klose ile görüşmek için Brüksel’de bulunan Başkan Sadri Şener Türkiye’ye döndü.

Dün akşam Saatlerinde Brüksel’de Klose’nin menajeri ile bir araya geldiklerini Haber61.net Spor servisine aktaran Başkan Şener “Görüşmemizde para konusuna gelemedik. Menajer Trabzon hakkında sorular yöneltti.  Klose’nin ailesine çok düşkün olduğunu ve okul çağına gelen ikiz çocukları için Trabzon’da Alman okulu olup olmadığını sordu. Biz de kendisine Trabzon’da Alman okulu olmadığını fakat Özel hocalarla çocuklarına eğitim verdirebileceğimizi söyledik. Klose bu durumu bir de ailesiyle değerlendirecek. Bunun sonunda olumlu bir karar çıkarsa ancak o zaman para konusunu da konuşmuş oluruz. Bu işin akıbetini hep birlikte yaşayıp göreceğiz” şeklinde konuştu.

“Henrique ile dün akşam görüşme olmadı”

Dün akşam basına yansıyan “Henrique Trabzonspor’la anlaştı” haberlerinin doğru olmadığını vurgulayan Başkan Şener “Dün sadece Klose’nin menajeri ile görüştük. Başka bir futbolcu ile görüşmemiz olmadı. Henrique ile bu sabah yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu bir görüşme yaptı ve prensipte anlaştıklarını bana söyledi” dedi.

Adrian ve Romaric?

İspanya’ya Zokora transferi için gittiğinde Romaric’in Zokora’nın alternatifi olarak kendisine bildirildiğini söyleyen Başkan Şener “Zokora transferini bitirip İspanya’dan döndükten sonra Romariç transferi de gündeme geldi. Polonyalı Adrian da bildiğiniz gibi listemizde. Bu iki futbolcudan birisi ile anlaşacağız ve yabancı transferini bu şekilde kapatacağız” ifadelerini kullandı.

Colman ve Jaja’da sorun yok!

Ünal Karaman’ın Arjantin’e Colman’ın sorunları olduğu yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Şener, “Hayır ne Colman’da ne Jaja’da ne de başka bir futbolcumuzda hiçbir sıkıntı yok, her ikisi de bizim sözleşmeli futbolcumuz” dedi. Jaja’nın gözden çıkarıldı mı şeklindeki soruya ise Şener “Hayır, tabi ki gözden çıkarılmadı. Öyle bir şey yok.  Gitmek istediği yönünde bir bilgi de bize yansımadı. Ama ortada  bir futbolcunun gitmek istemesi söz konusu ise ki öyle bir şey yok. Bu durumda her futbolcunun bir bedeli vardır. "PARASINI GETİRİR GİDER” diyerek net ifadeler kullandı.

Umut Bulut konusu

Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımı tarafından ısrarla istendiğini haber61.net spor servisine verdiği açıklamada söyleyen Şener “Umut’u ısrarla istiyorlar. Toulouse yetkilileri görüşme talep ediyor. Ben bazı nedenlerle bu görüşmeyi sürüncemede bırakıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor