Şener - Erdoğan görüşmesi... !

Trabzonspor'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Sadri Şener arasındaki görüşmeye ilişkin bir açıklama yayımlandı. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada: "Başkanımız Sayın Sadri Şener’in Başbakanımız Sayın Recep Tayyi

Şener - Erdoğan görüşmesi... !

Trabzonspor'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Sadri Şener arasındaki görüşmeye ilişkin bir açıklama yayımlandı.

 

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada: "Başkanımız Sayın Sadri Şener’in Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz hafta sonu Trabzon’da gerçekleştirdiği görüşmenin detayları bazı medya organlarınca son derece yanlış bir içerikle ve hayal ürünü bilgilerle kamuoyuna aktarılmaktadır.

 

Son derece medeni ölçüler içerisinde, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen söz konusu buluşmanın farklı mesajlar verilmiş biçimde gösterilmeye çalışılmasının yorumunu değerli taraftarlarımıza bırakıyor, medya mensuplarını daha duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler