Schumacher'den heyecanlandıran haber!

Geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve sonrasında bitkisel hayata girdiği tahmin edilen Schumacher'le ilgili heyecanlandıran bir haber geldi...

Schumacher'den heyecanlandıran haber!
Schumacher'in arkadaşlarından eski F1 pilotu Berger, yakın zamanda iyi haberler geleceğine dönük umudu olduğunu belirtti. Michael Schumacher'in ailesiyle kontak halinde olan eski Formula 1 yıldızı Gerhard Berger, sağlık durumu sır gibi saklanan efsane pilotla ilgili heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. 
Berger, "Yakın bir zamanda Schumi'den iyi haberler alacağımıza yönelik büyük umudum var. Eşi Corinna ve oğlu Mick'in bu zor dönemde verdikleri mücadele takdire değer" dedi.
'Geçen zaman iyileşmeyi güçleştiriyor'
​2013'ün sonunda geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve sonrasında bitkisel hayata girdiği tahmin edilen Schumacher'in iyileşmesinin ancak kısmi olabileceği belirtiliyor. Bu konuyla ilgili açıklamada bulunan başka bir eski F1 pilotu Philippe Streiff, aradan geçen zamanın iyileşmede önemli bir faktör olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor