SCHAFER'in Trabzonspor İlgisi

Dünyanın en iyi yedi hocasından biri olarak kabul edilen Alman Teknik Drektör Winfried SCHAFER İstanbul'da Trabzon Dernekler Birliği Başkanı ve Trabzonspor Eski Yöneticisi Tahsin USTA ile görüştü. Görüşmede Schafer " Türkiye'yi çok sevdiğini,  Türklerin f

SCHAFER'in Trabzonspor İlgisi

Dünyanın en iyi yedi hocasından biri olarak kabul edilen Alman Teknik Drektör Winfried SCHAFER İstanbul'da Trabzon Dernekler Birliği Başkanı ve Trabzonspor Eski Yöneticisi Tahsin USTA ile görüştü.

 

Görüşmede Schafer " Türkiye'yi çok sevdiğini,  Türklerin futbola çok yatkın olduklarını dile getirdi ve başarılar diledi. Trabzonspor'un özellikle ilgi alanına girdiğini ve takip ettiğini, taraftarların şampiyonluk beklediğini, dünyanın her tarafında taraftara sahip büyük bir kulüp olduğunu dile getirdi. Schafer'in Almanya dan  yakın dostu olan eski Futbolcu  Orhan Yılmaz'ın da hazır bulunduğu görüşmede Trabzonspor eski yöneticisi Tahsin Usta'da " Schafer'in dünyanın en iyi hocalarından birisi olduğunu bildiklerini, daha öncede 2000'li yıllardan sonra hocayla Trabzonspor'da çalışmak üzere bazı diyaloglarının olduğunu, ama kısmet olmadığını, Trabzonspor un çok büyük bir camia olduğunu, ligde ikinciliğin bile başarısız sayılacağını ve taraftarın uzun süre şampiyonluğu beklediğini ve özlediğini" dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor