Savcı şikede ne görüş bildirecek ?

Şike davasının 18. duruşmasında tüm tutuksuz sanıkların çapraz sorgusu tamamlandı. Duruşmada yarın tutuklu sanıkların çapraz sorgusu yapılacak, savcı da esasa ilişkin görüşünü açıklayacak.Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen şike dava

Savcı şikede ne görüş bildirecek ?

Şike davasının 18. duruşmasında tüm tutuksuz sanıkların çapraz sorgusu tamamlandı. Duruşmada yarın tutuklu sanıkların çapraz sorgusu yapılacak, savcı da esasa ilişkin görüşünü açıklayacak.

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen şike davasının 18. duruşmasına rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavisine devam edilen Aziz Yıldırım getirilmedi. Duruşmaya, Olgun Peker ve İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 tutuklu sanık katıldı.

Duruşmada, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, kulübün muhasebe müdürü Tamer Yelkovan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Serkan Acar'ın aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar da hazır bulundu.

Çapraz sorgusu yapılan tutuksuz sanık Faruk Yaşar'a, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçıyla ilgili İlhan Ekşioğlu ile yaptığı bir telefon görüşmesi soruldu.

 

SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLAYACAK

Mahkeme Başkanı Ekinci, sorgulara ara vererek duruşmayı yarına erteledi.

Başkan Ekinci, yarınki duruşmada tutuklu sanıkların çapraz sorgusunun yapılacağını ve taleplerin alınacağını belirterek, ''Savcı bey de mütalaasını verirse onu da alacağız'' dedi.

Bunun üzerine duruşma savcısı Ufuk Ermertcan'nın da kafasını sallayarak, onayladığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler