Samsunspor'dan transfer

Teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ı getiren Yılport Samsunspor, devre arası için ilk transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takım Balıkesirspor'dan Halil İbrahim Çolak'ı kadrosuna kattı.

Samsunspor'dan transfer

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı lider Manisa FK'nın 2 puan gerisinde 40 puanla ikinci sırada tamamlayan Yılport Samsunspor'da ilk transfer gerçekleşti.
 
Teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ı getiren Samsunspor, transferde de gaza bastı. Kırmızı beyazlı ekip Balıkesirspor'dan Halil İbrahim Çolak'ı 6 aylığına kadrosuna kattığını açıkladı.
 
Açıklama şöyle:
 
Balıkesirspor forması giyen hücum oyuncusu İbrahim Halil Çolak ile 6 aylık bir sözleşme yapılması konusunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Antalya’daki kampta resmi sözleşme imzalanacaktır. Kulübümüz ve oyuncu için hayırlı olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor