Samsunspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Samsunspor Antalyaspor PTT 1. Lig maçlarında karşı karşıya gelecek.  Samsunspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? İşte maçın detayları... Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off finali, 5 Haziran Cuma günü İst

Samsunspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
Samsunspor Antalyaspor PTT 1. Lig maçlarında karşı karşıya gelecek.  Samsunspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? İşte maçın detayları...
 
Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off finali, 5 Haziran Cuma günü İstanbul'da, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.
 
PTT 1. lig'de Kayserispor ile Osmanlıspor'un ardından Süper Lig'e çıkacak 3. ekip bu hafta 5 Haziran Cuma günü oynanacak final müsabakası sonunda belli oluyor. Alanyaspor'u eleyen Samsunspor ile Adana Demirspor'u eleyen Antalyaspor arasında oynanacak olan Final karşılaşması İstanbul Fatih Terim Stadyumunda 5 Haziran Cuma günü oynanacak. 
 
Samsunspor ile Antalyaspor A.Ş. arasındaki PTT 1. Lig Play-Off Finali, 5 Haziran 2015 Cuma günü İstanbul'daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
 
Finalden galip ayrılan ekip, PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen son ekip olmaya hak kazanacak.
 
PTT 1. Lig'de normal sezonu ilk iki sırada bitiren Kayserispor ve Osmanlıspor Futbol Kulübü, gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanmışlardı.S
 
Samsunspor iddialı!
 
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Hak ederek finale kaldık. Şimdiki tek hedefimiz, finalde kazanarak Süper Lig'e çıkmak. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.
 
Play-Off'un ilk müsabakasında 5-1 yendikleri Albimo Alanyaspor'u deplasmanda da 4-0 mağlup ettiklerini hatırlatan finale çıktıklarını belirten Coşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"İlk maçta elde ettiğimiz avantajımızı deplasmanda da iyi değerlendirdik. İlk yarıda yakaladığımız net fırsatları değerlendiremedik. Ama 2'nci yarıda daha dikkatli oynayarak farka gittik. Tüm oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum."
 
Havayoluyla İstanbul'a gideceklerini, Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa gireceklerini vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
 
"Yönetime geldiğimiz günden bu yana tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Bunu her fırsatta dile getiriyorduk. Şimdi bu hedefimize yaklaşmamız için önümüzde tek bir maç kaldı. Rakibimiz Antalyaspor'da çok başarılı bir ekip. Güzel bir final olacağını tahmin ediyorum. Cuma akşamı oynayacağımız kritik mücadeleyi kazanıp, hak ettiğimiz yere, yani Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler