"Şampiyonlar Ligi Trabzonspor'un hakkı"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Trabzonspor sözleri

"Şampiyonlar Ligi Trabzonspor'un hakkı"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu belirtirken CAS'tan iyi bir sonuçla dönmelerini umut ettiğini açıkladı.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Ahmet Nur Çebi'nin sözleri şöyle;

"Sezon bitti ve biz 3. olduk. Bundan sonra üstümüze düşen Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek. Ülkemize puanlar getirmek istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’ndeyiz. Şampiyonlar Ligi ihtimali de var ama maçtan sonra Sergen Hocam çok güzel söyledi. Orası Trabzonspor’un hakkı. İnşallah cezaları kalkar ve Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler."

"AVRUPA’YA GİDEBİLMEMİZ İÇİN 100 MİLYON TL LAZIM"
"Takım bu sezon elinden geleni yaptı. Şimdi görev biz yönetimde. Önümüzde sayılı günler kaldı. Avrupa’ya gidebilmemiz için 100 milyon TL’ye yakın bir kaynak bulmamız lazım. Kolay değil ama lisansı almak bizim görevimiz. İnşallah en kısa zamanda bu sorunu da çözeceğiz. Maalesef geçmişten gelen sıkıntıları çözmek ve bonservis bedelleri başta olmak üzere bu borçları kapatmak zorundayız. Pandemi döneminde kulüpler birçok gelirden uzak kaldı. Ama ne yapıp edip Avrupa’ya gitmek için gerekli ödemeleri yapmak bizim görevimiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler