Samet Aybaba'dan Burak Yılmaz iddialarına yanıt

Trabzonspor'un 2-0 mağlup olduğu Sivasspor karşılaşması sonrasında takım kaptanı Burak Yılmaz'ın soyunma odası koridorlarında teknik direktör Samet Aybaba'ya yönelik olarak sarf ettiği iddia edilen sözlere Aybaba'dan yanıt geldi.

Samet Aybaba'dan Burak Yılmaz iddialarına yanıt
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımın Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sırasında basın mensuplarıyla buluştu. Gazeteciler, Burak Yılmaz'ın 'Ben burada olduğum sürece sen buraya giremeyeceksin' şeklinde sözlerinin kendisine yönelik olup olmadığını sordu. Samet Aybaba, Burak Yılmaz'ın kendisine maç sonrası soyunma odasına giderken aleyhinde bulunduğu iddia edilen sözler için şunları kaydetti: 

"İlk önce ben giriyorum. Duyma ihtimalim yok. Sonra beni Burak aradı böyle bir şey olmadığını bana saygısı olduğunu söyledi. Böyle bir şey niye olsun ki zaten. Belki onu yıpratmak için yapılan bir şey olabilir. Yazık böyle şeylere gerek yok. Biz futbolun içindeki insanlarız birbirimizi sevelim, sayalım. Kim nereye gitmiş, kim nereden gelmiş, kim şampiyon olmuş bizi ilgilendirmez. Hep içinde kalalım birbirimize saygı duyalım. Sahaya başka bir şey düşünmeden çıkalım. Son zamanlarda futbol çok sertleşti. Yakışmıyor bize yapamıyoruz, beceremiyoruz. Bırakalım bu işleri hakemi bırakalım, taraftarı bırakalım, yönetimleri bırakalım. Biz futbol adamıyız. Saha içerisinde anlaşalım. Sonuç ne olursa olsun. Birbirimize sarılalım gidelim evimize. Yeter artık biz bu işlerden çok sıkıldık. Ben şahsen çok yoruldum. Arkadaşlara da biraz daha sakin olmalarını sadece futbolu ön plana çıkarmalarını tavsiye ediyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor