Salah'tan dudak uçuklatan imza!

Mısırlı yıldız forvet Mohammed Salah dudak uçuklatan ücretle sözleşmesini yeniledi.

Salah'tan dudak uçuklatan imza!

İngiltere'nin Liverpool takımının Mısırlı yıldız forveti Mohammed Salah, kulübü Liverpool ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Dünya Kupası’nda Mısır ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah’ın yüzü, imzaladığı yeni sözleşme ile güldü. Bundan bir yıl önce Roma’dan transfer edildiğinde kazandığı haftalık maaşına yüzde yüz zam alan Mohamed Salah, Liverpool ile uzun süreli yeni bir sözleşme imzaladı. Haftalık 100 bin pound (609 bin TL) olan ücretini 200 bin pound’a (1 milyon 200 bin TL) çıkaran Mohamed Salah, böylece Real Madrid’e transfer olacağı şeklindeki iddialara da son vermiş oldu.

Klopp: Biz ona, o da bize inanıyor

Menajer Jürgen Klopp da konuyla ilgili olarak, "Bu imza bize iki şey gösteriyor. Bizi ona ve onun bize olan inancı... Bir dünya yıldızının bütün hayallerini burada gerçekleştirebileceğini bu imza da gösterdi" şeklidne konuştu. 

Salah geçen sezon 52 maçta 44 gol atmış ve sezon sonu Premier Lig Altın Krampon ve yılın oyuncusu ödüllerini almıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor