Şakar'ın failleri adliyede

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın geçtiğimiz hafta Cumartesi gecesi Karabükspor deplasmanından gece dönüşte evinin önünde ayağından kurşunlanması olayını gerçekleştiren şahıs ile ona yardım ve yataklık eden 5 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında adli

Şakar'ın failleri adliyede

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın geçtiğimiz hafta Cumartesi gecesi Karabükspor deplasmanından gece dönüşte evinin önünde ayağından kurşunlanması olayını gerçekleştiren şahıs ile ona yardım ve yataklık eden 5 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartıldı.

Trabzon merkeze bağlı Konaklar mahallesinde önceki gün bir evde saklanırken yakalanarak gözaltına alınan tetikçi Ö.F. (29) ile ona yardım ve yataklık eden C.H. (35), F.B. (35), M.A. (26) ve Ö.Ö. (23) Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde Nöbetçi Savcılığa sevk edildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen şahıslardan Ö.F.’nin Emniyet’te verdiği ifadede olayı gerçekleştirdiğini kabul ettiği, M.A. ile Ö.Ö.’nün ise Karabükspor deplasmanından takımla birlikte dönen Asbaşkan Nevzat Şakar’ı havalimanından itibaren takip ettiği ve şifreli mesajlarla Ö.F.’ye bilgi verdiği öğrenildi.

450.20120129111555.jpg

İŞTE ARALARINDA GEÇEN MESAJLAŞMA

Olayın ardından yaptığı çalışmayla önemli doneler elde etmeyi başaran Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri şahısların Nevzat Şakar'ın havalimanına indiğinden buyana Şakar'ı takip altına aldıklarını ve telefonları aracılığıyla çektikleri mesajların olayın ne derece profesyonel yapıldığını ortaya çıkardı.

M.A. ile Ö.Ö. arasında geçen mesajlaşmada, "Kızlar geldi havaalanında" ve "Misafir yola çıktı" şeklinde iki mesaj atıldığı ortaya çıktı.

Adliye'ye sevkedilen 5 kişinin, eski Akçaabat Sebatspor Başkanı Veli Sezgin'in ayağından vurulması, eski Trabzonsporlu futbolcular Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke'nin ev, araba ve işyerlerinin kurşunlanması olayında da gözaltına alındıkları öğrenildi.

5 zanlının savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevkedileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler