Sadri Şener Kadıköy'e gidecek mi ?

Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü Fenerbahçe ile sezonun ilk derbi maçına çıkacak Trabzonspor'da, başkan Sadri Şener'in yine Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na gitmeyeceği, bordo-mavilileri asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerin temsil edeceği öğrenildi.3 Te

Sadri Şener Kadıköy'e gidecek mi ?

Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü Fenerbahçe ile sezonun ilk derbi maçına çıkacak Trabzonspor'da, başkan Sadri Şener'in yine Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na gitmeyeceği, bordo-mavilileri asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerin temsil edeceği öğrenildi.

3 Temmuz 2011'de başlayan şike soruşturması sürecinde araları açılan Trabzonspor ve Fenerbahçe camiaları arasındaki gerginlik, Trabzonspor'un mahkeme sonuçlarına göre 2010-2011 şampiyonluk kupasını istemesiyle doruğa çıkmıştı.
 
Bordo-mavililer, geçen sezonun ilk yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Başkan Sadri Şener, genel sekreter Hasan Yener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu'na verdiği hak mahrumiyeti cezalarını protesto etmek için gitmedi.
 
Ancak Fenerbahçe yönetiminin ikinci yarıda Avni Aker'deki karşılaşmaya neredeyse tam kadro gelmesi üzerine, Trabzonspor da Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki maçta Şükrü Saraçoğlu'nda tam kadro yerlerini aldı. Ancak Başkan Sadri Şener geçen yıl ligde ve Süper Final'de Saraçoğlu'na gitmedi.
 
AYNI TUTUMU SÜRDÜRECEK
Şener'in Pazartesi günkü karşılaşmada da aynı tutumunu sürdüreceği ve Şükrü Saracoğlu'na yine gitmeyeceği öğrenildi.
 
Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların alınacağı maçta Trabzonspor'a protokol tribününden 25 kişilik yer ayrıldı. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynadıkları maçta Saraçoğlu'na gittiklerini hatırlatarak, "Bu kez de Asbaşkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte gideceğiz ve takımımızın yanında yer alacağız.
 
Başkanımız gelip gelmeme konusundaki kararı kendisi verecek" dedi.
 
HOCAYA SALDIRI !
Kondisyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda teknik kadronun oynattığı oyunlar futbolcuları neşelendirdi.
 
İki grup halinde yarışma yapan oyuncular, takımları aleyhine karar veren yardımcı antrenör Turgut Kural'ı uzun süre kovaladı. Berabere biten yarışma sonucunda her iki takımın da sevinç gösterisi yapması dikkat çekti.
 
480.20120920153410.jpg
 
Kondisyon ağırlıklı antrenmanın son bölümünde Emre, Henrique, Celustka ve Zeki özel kafa topu çalışması gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler