Sadri Şener gün sayıyor !

 Trabzonspor başkanlığına tekrar aday olmayacağını açıklayan Sadri Şener koltuğuna Fenerbahçe maçıyla veda edecek Bordo-Mavililerin patronu “Galatasaray maçına gitmeyi düşünmüyorum ama kupa finalinde inşallah Ankara’dayım” dedi 2008 yılında yapılan olağaü

Sadri Şener gün sayıyor !

 

Trabzonspor başkanlığına tekrar aday olmayacağını açıklayan Sadri Şener koltuğuna Fenerbahçe maçıyla veda edecek Bordo-Mavililerin patronu “Galatasaray maçına gitmeyi düşünmüyorum ama kupa finalinde inşallah Ankara’dayım” dedi
 
2008 yılında yapılan olağaüstü kongreyle Nuri Albayrak’tan görevi teslim alan ve 5 yıldır Trabzonspor’un başkanlığını yapan Sadri Şener koltuğunu devretmek için artık gün sayıyor. Karadeniz ekibinin 26Mayıs’ta yapılacak seçimli kongresinde aday olmayacağını açıklayan Şener’in önünde iki karşılaşma kaldı.
 
Taraftarlara küskün
 
Bunlardan biri Bordo-Mavili takımın 19 Mayıs’ta Türk Telekom Arena’da Galatasaray’a konuk olacağı lig karşılaşması. Diğeri ise 22Mayıs’ta Fenerbahçe ile Ankara’da oynanacak Türkiye Kupası finali. Bu noktada akla takılan soru ise Şener’in bu iki maçta hangisinde koltuğuna veda edeceği Başkan Sadri Şener bu konudaki merakı yaptığı açıklamayla giderdi. Taraftarlara kırgın olduğu için bir süredir maçlara gitmeyen Bordo-Mavililerin patronu “Galatasaray maçına gitmeyi düşünmüyorum. Ancak Türkiye Kupası finalinde inşallah Ankara’da olacağım” diye konuştu.
 
Gelirse sürpriz olur
 
Sadri Şener’in başkanlığındaki Trabzon, Avni Aker’deki son maçını bugün İstanbul BŞB ile oynayacak. Son dakikada bir sürpriz olmazsa Şener’in bu maçta tribünde yer alması beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler