Rodallega'yı isteyenlere kötü haber!

Rodallega'yı isteyenlere kötü haber!
Transfer sezonunun başında adı Trabzonspor'la da sıkça anılan Akhisar Belediyespor'un golcüsü Hugo Rodallega'dan taliplerine can sıkıcı haber geldi.

Son olarak yine Galatasaray ve Trabzonspor'la ismi anılan, geçen yıl 19 gollü golcüsü Hugo Rodallega’nın mukavelesindeki, “30 Haziran’a kadar 1.7 milyon Euro getirirse serbest kalır” maddesini göz önüne alan Akhisar Belediyespor, 1 Temmuz’dan itibaren golcü oyuncusunun transferinde söz sahibi oldu.

Akhisarlı yöneticiler bu yüzden artık rahat. Bundan sonra Kolombiyalı Rodallega’ya talip olacak kulüplerin kendileriyle muhattap olmaları gerektiğini belirten Başkan Hüseyin Eryüksel, “Biz baştan beri Hugo’yu satmayacağımızı söylüyoruz. Ancak şartlar değişir, çok cazip bir teklif gündeme gelirse, söz hakkı yönetimimizde olacak. Tek düşüncemiz Rodallega’nın yeni sezonda da Akhisar Belediyespor formasını giymesi.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler