Rodallega'nın yapamadığını o yaptı

Trabzonsporlu Rodallega'nın yapamadığını o oyuncu yaptı.

Rodallega'nın yapamadığını o yaptı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği maçta Hugo Rodallega'nın santradan Beşiktaş kalesine gönderdiği şut üst direkten dönmüştü. Bu vuruş, sonrasında oynanan karşılaşmalarda futbolculara örnek oldu.


Bugün oynanan TFF 1. Lig mücadelesinde Göztepe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin 36. dakikasında Adis Jahovic Göztepe'yi 1-0 öne geçirdi. 51. dakikada Lokman Gör skoru 2-0'e getiren golü kaydetti. Bu golün santrasında Adana Demirspor'un Brezilyalı oyuncusu Tiago Bezerra başlama vuruşunda topu direk Göztepe'nin kalesine gönderdi. Göztepe kalecisi Günay Güvenç topa müdahale etmek istese de başarılı olamadı ve top ağlarla buluştu. Maçın skoru 2-1 oldu. Karşılaşmada 77. dakikada Adis Jahovic Göztepe adına skoru 3-1 yaparken 89. dakikada Onur Akbay maç sonucunu 3-2 olarak belirledi.

Tiago Bezerra attığı bu şık ve tarihi golle Rodallega'nın yapmak istediği vuruşu gerçekleştirmiş oldu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor