Rodallega gollerine devam ediyor! Galatasaray'ı boş geçmedi!

Sezon sonu sözleşmesinin sona ermesi ile beraber Trabzonspor'dan ayrılarak Yukatel Denizlispor'a transfer olan Hugo Rodallega, yeni takımı ile gollerine devam ediyor.

Rodallega gollerine devam ediyor! Galatasaray'ı boş geçmedi!

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu, Yukatel Denizlispor - Galatasaray maçı ile resmen başladı.

Ligin yeni ekiplerinden Denizlispor, son şampiyon Galatasaray'ı Recep Niyaz ve Hugo Rodallega'nın golleri ile 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Kariyeri boyunca en çok Galatasaray'a karşı forma giyen (9 maç) Rodallega'nın bugün attığı gol Sarı-Kırmızılı takımın ağlarına attığı 5. gol oldu.

Geçen sezon Trabzonspor forması ile 16 gol kaydeden Kolombiyalı yıldız, Denizlispor ile çıktığı ikisi hazırlık 3 maçtada golsüz geçmedi ve toplamda 4 gol kaydetti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Rodallega, "İlk maç ve çok önemli bir galibiyet aldık. Şimdi diğer rakibimiz için hazırlanmalıyız. Ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Biz kazandık ama çalışmaya devam edeceğiz. Taraftarımızdan çok mutluyum. Her maçta birlik olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor