Rizesporlu Taraftarlar, Emre Belözoğlu'nu Protesto Etti

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesinde ısınmak için sahaya çıkan kaptan Emre Belözoğlu'na büyük tepki vardı.Isınma sırasında kaleye şut çeken tecrübeli oyuncunun her şutu sırasında Rizespor tribünlerinden protesto sesleri yükseld

Rizesporlu Taraftarlar, Emre Belözoğlu'nu Protesto Etti

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesinde ısınmak için sahaya çıkan kaptan Emre Belözoğlu'na büyük tepki vardı.

Isınma sırasında kaleye şut çeken tecrübeli oyuncunun her şutu sırasında Rizespor tribünlerinden protesto sesleri yükseldi.

İşte Emre'nin geçmişte yaptığı vukaatlardan birkaçı;

- Kramponlarını fırlatmak, “boğazını keserim”, basın tribününe hareket çekmek.

- Macaristan ile oynadığımız milli maçta gol attıktan sonra basın tribününe yönelen Emre, sağ kolunu bilekten büküp. sol eliyle tutarak, çirkin bir harekette bulunmuştu. Bu hareketi nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan oyuncu, yıllar sonra yarım ağızla özür dilemişti.

- Kayserispor maçında Cangele’nin faulüne maruz kalan Emre Belözoğlu, yerden hışımla kalkıp, sağ elini boğazına götürmüş ve “senin boğazını keserim” şeklinde bir hareket yapmıştı.

- Beşiktaş derbisinde Emre, Deivid’i uyardı. Sinirlenen Brezilyalı arkadaşının üzerine yürüyünce Emre çılgına döndü. İki futbolcu birbirlerine el kol hareketi yaparken, 5 dakika sonra Aragones, Emre’yi oyundan çıkardı. Buna sinirlenen oyuncu, kramponlarını yere atarak tepki koydu.

- İdmanda Emre’nin kendisine sert müdahalede bulunmasına sinirlenen Kazım, takım arkadaşının üzerine yürüdü. Araya giren arkadaşları iki oyuncuyu ayırırken, olayı uzaktan gören Aykut Kocaman, eliyle Emre’den sakin olmasını istedi.

- Belçika kampı sırasında Galatasaraylı bir taraftarın kendisine yönelik sözlerine sinirlenen Emre, kramponlarını yere fırlatıp, kenardaki arabaya yönelmişti. Aykut Kocaman’ın sahaya dönmesi konusundaki uyarısını dinlemeyen oyuncu, arabaya binip, otele dönmüştü.

- Konya-F.Bahçe: (1-2) Mevlana gezisinde bir gazeteciye "Seni sabaha kadar döverim" dedi.

- G.Saray-F.Bahçe: (0-0) Sabri, Emre’nin "Seni öldürürüm" dediğini açıkladı.

- Beşiktaş-F.Bahçe: (1-2): Boğazını sıkan Deivid’e "Seni fena yaparım" dedi, kulübede "Ona göstereceğim" şeklinde bağırdı.

Ve dahası... Yok artık dediğinizi duyar gibiyiz o yüzden daha yazmıyoruz... Daha fazlasına ulaşmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler