Rizespor Karşıyaka'yı yener mi ?

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, ilk iki hedefinden sapmamak için Karşıyaka maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.Ferah, “Rakibimiz play-off potasında yer almak için mücadele

Rizespor Karşıyaka'yı yener mi ?

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, ilk iki hedefinden sapmamak için Karşıyaka maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Ferah, “Rakibimiz play-off potasında yer almak için mücadele ediyor. Biz de sezon sonunda ilk iki takımdan biri olmak için çalışıyoruz. Ancak, bu hedefe ulaşmak için puan kaybına tahammülümüz yok. İlk iki hedefinden sapmamak için Karşıyaka maçını kazanmak zorundayız" dedi.


DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Aykut Ferah, "Takım olarak iyi bir dayanışma içerisindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımız hedeflerinin farkında. Bunun için üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için çabalıyor. Onların bu mücadelesine birlik ve beraberlik içinde destek olmalıyız. Bunun için taraftar gücüne ve desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Ferah, takımda sakat veya cezalı futbolcu olmadığını, maçın hazırlıklarını ise tamamladıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler