Rizespor Galatasaray'ı devirdi, Trabzonspor'a yaradı!

Trabzonspor'un şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Galatasaray , Rizespor deplasmanından mağlup ayrıldı. Böylelikle Trabzonspor, Galatasaray ile aradaki farkı 6 puana çıkardı

Rizespor Galatasaray'ı devirdi, Trabzonspor'a yaradı!

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yenerek şampiyonluk yolundaki rakiplerinin maçlarından gelecek sonuçları bekleyen Trabzonspor'a güzel haber Rize'den geldi.

Bordo mavililerin 50 puanlı rakibi Galatasaray deplasmanda Rizespor ile karşılaştı. Ünal Karaman'ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Rizespor, sarı kırmızılıları 2-0 mağlup ederek evine puansız gönderdi. Bu sonuç ile birlikte Galatasaray 50 puanda kalırken Trabzonspor aradaki farkı 6'ya çıkararak önemli bir avantaj elde etti. Bordo mavililerin en yakın takipçisi konumundaki takım ise kendisiyle aynı puandaki Başakşehir...

Öte yandan karşılaşmada Galatasaray'ın en önemli parçalarından olan Muslera sakatlandı. Tecrübeli kalecinin ayağında 2 kırık tespit edildi ve 6 ile 8 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Ayrıca sarı kırmızılılarda Andone de sakatlanırken Donk sarı kart ile Adem Büyük ise kırmızı kart ile cezalı duruma düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor