Rizespor'dan Galatasaray'a kanca

Ara transfer döneminde defans, orta saha ve forvete yeni takviyeler yapmayı planlayan Yeşil-Mavililerde çalışmalar başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Akhisar Belediye maçından sonra yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer istediği mevkiler net

Rizespor'dan Galatasaray'a kanca


Ara transfer döneminde defans, orta saha ve forvete yeni takviyeler yapmayı planlayan Yeşil-Mavililerde çalışmalar başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Akhisar Belediye maçından sonra yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer istediği mevkiler netlik kazandı. Tecrübeli çalıştırıcı defans, orta saha ve forvete oyuncu talep ettiği öğrenildi.

Ara transfer döneminde özellikle orta saha ve forvete takviye yapacak olan Yeşil-Mavililer iç piyasada harekete geçti. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yönetime sunduğu raporda Galatasaray’dan Veysel Sarı’yı istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüpte evre arasında gönderilecek isimler arasında yer alan Veysel Sarı için temasların başladığı bildirildi. Karaman, ara transferde nokta transfer yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Çok dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken Karaman; ‘Transferde çok dikkatli olmak zorundayız. Çünkü hata yapma lüksümüz yok. Mevcut kadromuzdan Afrika kupasına gidecek olan oyuncular var. Dolayısıyla kupaya giden oyuncular 5-6 hafta oynamayacaklar. Bu yüzden olaya iyi bakmak zorundayız. Mevkilerde kesinlikle transfer yapmak zorundayız. Yerli ve yabancı nokta transferler yapıp kadromuzu güçlendireceğiz’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor