Rizespor'da işler iyi gitmiyor! Yine mağlup oldular

Rizespor Altay'a yenildi.

Rizespor'da işler iyi gitmiyor! Yine mağlup oldular

Süper Lig'de son maçını galibiyetle tamamlayan Altay, 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Öte yandan Altay'da Thiam 68. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonuçla Rizespor, 6 maç sonunda hiç galibiyet çıkaramadı.

Süper Lig'in 6. haftasının açılış maçında Göztepe'yi derbide 2-1 yenen Altay, henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaştı.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan ve 17.00'de başlayan müsabakanın ilk golü 44. dakikada geldi. Altay'da Björkander ilk yarının son dakikasında rakip ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Altay, 68. dakikada Thiam'ın 2. sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalsa da 73. dakikada Bamba'nın attığı golle durum 2-0'a geldi. Rizespor 90+1. dakikada Bolasie ile bir gol bulsa da puan almaya yetmedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Altay, Rizespor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Altay puanını 12'ye yükseltirken Rize ekibi 1 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor