Rizespor Bülent Uygun'la anlaştı!

Rizespor'da yeni teknik direktör belli oldu

Rizespor Bülent Uygun'la anlaştı!

Son olarak Marius Sumudica’nın çalıştırdığı Çaykur Rizespor’da, teknik direktörlük koltuğuna Bülent Uygun getirildi.

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. 49 yaşındaki deneyimli teknik adam, Süper Lig’de en son Denizlispor’u çalıştırmıştı.

Şubat 2020-Temmuz 2020 tarihlerinde Denizlispor’da görev yapan Uygun, daha önce Sivasspor, Bucaspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Osmanlıspor ve Kayserispor gibi takımların başında yer aldı.

Bir dönem Birleşik Arap Emirlikleri’nde kariyerine devam eden Uygun, Umm Salal ve Al-Rayyan ekiplerinde görev aldı.

İşte Rizespor’dan yapılan açıklama:

“Yönetim kurulu başkanımız Hasan Kartal ile tesislerimizde bir araya gelen teknik adam Bülent Uygun ile 2021-2022 futbol sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldı. Yeni teknik direktörümüz Bülent Uygun; 7 Mart 2021 Pazar günü başkanımız Hasan Kartal'ın katılımıyla tesislerimizde düzenlenen imza töreninde kendisini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bülent Uygun'a ve teknik ekibine kulübümüze hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor