Rizespor'a Sırp yıldız

Rizespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi Radosav Petrovic'i transfer etmeye çalışıyor

Rizespor'a Sırp yıldız
Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Henüz kimseye imza attıramayan Karadeniz ekibi ilk bombayı Radosav Petrovic ile patlatmaya hazırlanıyor. Sırp oyuncu 2012-15 yılları arasında ülkemizde Gençlerbirliği forması giymiş, ardından Ukrayna devri Dinamo Kiev’e tranfser olmuştu. Sezon başında Portekiz’in Sporting takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcu sadece 3 maçta forma giyebildi.

Hikmet Karaman’ın çok istediği defansif orta saha oyuncusu ile el sıkışıldı. Kulübü Sporting ile yapılan görüşmelerde de sona gelindi. Tarafların kısa sürede anlaşmaya varması ve Sırp yıldızın sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor’a kiralanması bekleniyor. 1.93’lük Petrovic, savunmanın ortasında da görev yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler