Rizespor'a bir İranlı bir Iraklı

Çaykur Rizespor transferde sıkı çalışıyor

Rizespor'a bir İranlı bir Iraklı
Gelecek sezon üst sıraları zorlayacak bir kadro kurmak isteyen teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

Karadeniz ekibi kadrosuna kattığı genç isimlerin ardından şimdi de tecrübeli ve yıldız futbolcu avına çıktı. Yeşil Mavililer'in hedefindeki isimlerden biri Iraklı sol kanat oyuncusu Humam Tarıq ve İranlı golcü Mehdi Taremi.

Rizespor'un bu iki oyuncudan Humam Tarıq ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Dubai'nin Al- Dhafra takımında oynayan 20 yaşındaki oyuncun transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Hedefteki diğer isim İranlı Taremi için de görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Persopolis takımı ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki forvet ile ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Bu futbolcunun ismi daha önce Trabzonspor ile de anılıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor