Rize'ye Kweuke'den söz

Attığı golle Osmanlı’yı yıkan, Rize’nin kurtuluş umutlarını son maça taşıyan Kweuke, “Biz kazanacağız ve ligde kalacağız” diye konuştu.

Rize'ye Kweuke'den söz
Deplasmanda geriye düştüğü maçta Osmanlıspor’u 2-1 yenerek kümede kalma umudunu son maça taşıyan Çaykur Rizespor’da Alanyaspor mücadelesi hazırlıkları aralıksız başladı.

Osmanlı karşısında attığı golle takımı zafere taşıyan kaptan Kweuke’nin dünkü idman öncesi arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak motivasyonu artırdığı öğrenildi.

Kamerunlu yıldızın, “Bu işi biz bu noktaya getirdik, düzeltecek olan da bizleriz. Son haftaya kadar inanarak umutlarımızı yaşattık. Alanyaspor’u da yenerek üzerimize düşeni yapacağız. Aynı inancı korursak 3 Haziran’da sevinen taraf bizler oluruz” diyerek takıma moral verdiği öğrenildi. Bu arada Karadeniz ekibiyle 4 yıl daha sözleşmesi bulunan Kweuke’nin her şartta takımda kalma kararı aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler