Rize'de karar verildi! Karaman...

Yönetim Hikmet Karaman kararını verdi

Rize'de karar verildi! Karaman...
Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 5-1 mağlup olan Çaykur Rizespor’un kulüp başkanı Metin Kalkavan, "Yenildiğiniz zaman seyircinin istifaya çağırma hakkı var. Bunları makul karşılıyoruz. Biz hocamızdan memnunuz ve herhangi bir problemimiz yok." dedi.

Kalkavan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi başladıkları bir maçta kolay goller yediklerini belirtti. Futbolun içinde bu tür sonuçların olduğunu vurgulayan Kalkavan, "Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz. Avrupa’da yolları açık olsun. Bizim için sürpriz bir sonuç. Son haftalarda iyi oynuyorduk." diye konuştu.

Taraftarların yönetim ve teknik direktör Hikmet Karaman’ı istifaya çağırması ile ilgili Kalkavan, "Keşke böyle istifaya çağırsınlar. Taraftarlar kaybedince birisinin kellesini isterler. Onun için böyle istesinler küfür ve şiddetten uzak olarak. İstifaya davet emek hakları. Yenildiğiniz zaman seyircinin istifaya çağırma hakkı var. Bunları makul karşılıyoruz. Biz hocamızdan memnunuz ve herhangi bir problemimiz yok. Hocamızla devam ediyoruz. Bizi bilenler bilir, böyle mağlubiyetlerle hoca değiştirecek şeyimiz yok. Bu politikalar çok tanıdık. Hikmet hocamızdan memnunuz." ifadelerini kullandı.

İki sene önce de Fenerbahçe’den 5 gol yediklerini hatırlatan Kalkavan, "Hiç anlamadan goller arka arkaya geldi. Futbolcu farkı, konsantrasyon eksikliği. Bunlar bizim değil teknik ekibin işi. Özellikle yıldızlar konsantre oldu mu farkı ortaya çıkıyor. Bu maçta da iyi konsantre olmuş bir Fenerbahçe vardı." şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler