Rize'de hedef çıkışı sürdürmek

Karaman çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi

Rize'de hedef çıkışı sürdürmek
ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, bu hafta karşılaşacakları Adanaspor maçında da çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Hikmet Karaman, takımına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptırdığı antrenman sırasında açıklamalarda bulundu. Adanaspor maçının zor olacağına dikkat çeken Hikmet Karaman, şöyle devam etti:

"Ligin son haftasında Galatasaray'a karşı çok dirençli bir oyun ortaya koydular. Lige baktığımızda takımlar puan olarak birbirine çok yakın. Seri yapıp 3-4 maç kazananlar yukarı çıkabilirken, üst sıralardakiler de düşüş gösterebiliyor. Dolayısıyla her zaman rakibe saygı duymak zorundasın. Ligde kolay maç yok. Çalışarak takımımızı geliştiriyoruz. Bizi seyredenlere zevkli ve heyecanlı bir maç izlettirmeye çalışıyoruz. Adana maçı da kolay olmayacak. Adanaspor maçında çıkışımızı ve gelişimimizi sürdürmek istiyoruz."

"ÇOK ÇEKİŞMELİ LİG OLUYOR"

Ligde puansal anlamda takımların birbirine yakın olduğunu ifade eden Hikmet Karaman, açzıklamasını şöyle sürdürdü:

"Ligde 2 hafta önce biz sondan üçüncü sıradayken altıncının ligde 2, bizim 2 galibiyetimiz vardı. Sıralamaya baktığınız zaman işler farklı. Antalyaspor bu hafta bir maç kazandı. İçeride bir maç daha kazandığı zaman üst sıralara tırmanacak. Ligde takımların galibiyet sayıları birbirine çok yakın. Geçmiş yıllarda takımlar arasında galibiyet farkları belirgindi. Artık bu yıl fazla fark yok. Takımlar güçlü. Başakşehir, Bursaspor ligde az puan kaybeden takımlar seviyesine ulaştı. Konyaspor'un dahil olduğu 7-8 takım üst sıralarda. Diğer takımlar ise orta sıralar için mücadele ediyor. Lige baktığınızda lig sekizincisi ve sonuncusu arasında hiçbir fark yok. Bu nedenle çekişmeli bir lig olacak. Çok dikkatli olmamız lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor