Okan Çıtlak yazıları

Okan Çıtlak yazıları

Trabzonspor'un sponsorluğunu kim engelliyor?

Caleb Green'in adamlığı

Trabzonspor basketbol takımı maddi sıkıntılar yaşıyor. Öyleki aldığımız duyumlara göre başkan Abiş Hopikoğlu istifanın eşiğinden dönmüş. Yönetim kurulu üyeleri tarafından en azından sezon sonuna kadar görevde kalması için ikna edilmiş.

Bu zaten çoğu kişi tarafından bilinen bir gerçek. Ama takım bu kötü günleri yaşanırken, kulağımıza gelen ilginç bir bilgi var ki takdir etmemek mümkün değil.

Trabzonspor Basketbol takımının Amerikalı oyuncusu Caleb Green, alacakları konusunda hiç sıkıntı çıkarmamış ve üstelik kendi alacağının bekleyebileceğini, önceliğin diğer arkadaşlarında olmasını talep etmiş yönetimden. Bu hareketi ile herkesin gönlünü fethetti.

Ne diyelim "Helal olsun"

Trabzonspor'un sponsorluğunu kim engelliyor?

Madem basketbola girdik oradan devam edelim. Bir türlü sponsor bulamıyor yönetim. Trabzonlu iş adamları ne hikmetse elini cebine atmıyor. Yönetimle mi bir sıkıntıları var yoksa siyasetten gelecek bir işareti mi bekliyorlar bilinmez ama sonuçta sponsor bulunamıyor.

En son duyduğumuza göre Spor Toto Bordo mavili devlere sponsor olacakmış ama rüzgar ne hikmetse olaylı Fenerbahçe maçından sonra tersine dönmüş.

Bu durum aklımıza sponsorluğun kimler tarafından engellendiği konusunda bazı şüpheler oluşturdu. Sizce de ilginç bir tesadüf değil mi?

Çalımbay'ı uyarmadılar mı?

Biraz da futbola göz atalım. 24. Uluslararası Pro Lisans Antrenör Gelişim Semineri bu yıl 8 - 10 Ocak'ta Antalya'da gerçekleştirilecek. Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi'nin de yer alacağı seminere Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da panelist olarak katılacak.

Buraya kadar her şey normal görünürken işin başka bir boyutu ortaya çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, seminerde Mecnun Odyakmaz ve futbolcu Emre Belözoğlu ile birlikte aynı oturumda panelist olarak konuşacak.

Bordo mavili camiada malum 2010 - 2011 sezonunun yaşanmasının sorumluları arasında kabul edilen bu iki isimle, Çalımbayın aynı panelde, üstelik aynı oturumda yanyana oturacak olması taraftarlar tarafından pek hoş karşılanmadı.

"Trabzonspor'un yöneticileri ve profesyonel kadrosu tarafından bir uyarı yapılmadı mı acaba?" sorusu tam sorulacakken, Çalımbay dün düzenlediği basın toplantısında bu konuya da açıklık getirdi.

Kendisine bazı uyarıların yapıldığını belirten tecrübeli teknik adam, konferansa katılmakta oldukça ısrarlı. Hatta "zorundayım" ifadesini kullandı. Umalım da çalımbay'ın zorunluluk dediği bu panel Trabzonspor'un verdiği mücadelelere zarar vermesin. Zira bu üç ismin aynı anda bir panele çıkması pek masum gelmedi bordo mavili taraftara.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.