"Rıdvan Dilmen Trabzon'da otelde seni kim sıkıştırdı!"

Fenerbahçeli eski futbolcu yorumcu Rıdvan Dilmen hakkında sert eleştiriler geldi. 

"Rıdvan Dilmen Trabzon'da otelde seni kim sıkıştırdı!"

Haber61 Spor Servisi

Haber61 TV’de yayınlanan Spor Gündemi programının konuklarından Yenişafak spor yazarı Ali Kemal Yazıcı, Rıdvan Dilmen’in Türk futbolunu dizayn etme çabalarına karşı arka planda karıştığı karanlık işleri gözler önüne serdi.

Yazıcı, Ahlak dersi vermeye kalkan Dilmen’in geçmişte kumar olaylarına karıştığı ve hatta Trabzon’da bir olay yaşandığını belirtti.
Yazıcı’nın sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde;

Rıdvan Dilmen geçen hafta esti gürledi, bir akşam sonra dedi ki “Kusura bakmayın akşam öylesine aşka geldim.”.  Kardeşim, adama derler ki “Sen burada yorumcu olduktan sonra kumar için futbolculardan aldığın paraları ödemeye başladın. Trabzon’da otelde kim seni niye sıkıştırdı kardeşim. Öyle bir dünya yok.

Sen oturup 1 saatlik programda 55 dakika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 yıllık arkadaşım dedin.  Erdoğan’ın kumar arkadaşı olmadı hiç sen 30 yıl önce kumar oynuyordun Rıdvan Dilmen. Öyle bir dünya yok. Sen İstanbul’da kurmuşsun imparatorluğu, kiminle beraber?3 tane menajer, 2 tane federasyondan bir tarafı kırık çıkık adamlarla, futbola yön vereceksin… Derdin ne?  “En büyük Fenerbahçe” dedin şike döneminde Aykut Kocaman ile Erdoğan’ın yanına gittin “Aman bu iş olmasın” diye… Cumhurbaşkanını en büyük burada kandırdılar. Sonuç, Türk futbolunun 10 yılda geldiği yere bakın, bir şike davası ile birlikte… Türk futbolu menajerlerin eline geçmiş, herkes at oynatıyor. Türkiye’de bir yabancı futbolcu 7 yıl 6 tane kulüp geziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor