Real Madrid'den yarım düzine gol

La Liga'da Deportivo La Coruna kendi sahasında Real Madrid'e 6-2 yenildi

Real Madrid'den yarım düzine gol

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 34. haftasında deplasmanda Deportivo'yu 6-2 yenen Real Madrid, şampiyonluk yarışında bir maçı eksik ve averajla Barcelona'nın arkasında ikinci sırada kalmaya devam etti.


Real Madrid, karşılaşmanın 1. dakikasında Alvaro Morata'nın golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren konuk takım, 14. dakikada James ile farkı 2'ye çıkardı. Deportivo 35. dakikada Andone ile skoru 2-1'e getirip takımını ümitlendirse de 44. dakikada Lucas Vazquez ile 3. golü bulan Real Madrid, devreyi 3-1 önde kapattı.

İlk yarıda sahada rakibine karşı kurduğu üstünlüğü ikinci yarıya da taşıyan Real Madrid, James (Dk. 66) ve Isco (Dk. 77) ile bulduğu gollerle skoru 5-1'e getirdi. 84. dakikada Deportivo'da Joselu'nun attığı gole 3 dakika sonra Casemiro ile karşılık veren Real Madrid sahadan 6-2 galip ayrıldı. Real Madrid'in attığı gollerin pozisyonunu yaratan isim olarak öne çıkan ve bir de gol atan Isco maçın yıldızı oldu.

Bu arada, Deportivo'da forma giyen Emre Çolak, karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkıp maç sonuna kadar yarışta kaldı. Emre, maçın uzatma dakikalarında sarı kart gördü.

Puanını 78'e çıkaran Real Madrid, geçen hafta oynanan El Clasico karşılaşması sonunda liderlik koltuğuna oturan Barcelona'yı averajla 2. sıradan takip etmeyi sürdürdü. La Liga'da 1 maçı eksik olan Real Madrid'in 21. haftadaki ertelenen Celta de Vigo ile deplasmandaki karşılaşmasının tarihi henüz belli değil.

Öte yandan, Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, geçtiğimiz hafta oynanan El Clasico'daki ilk 11'den sadece Nacho ve Marcelo'ya dokunmazken, 9 futbolcusunu değiştirerek Deportivo maçına çıktı. Real Madrid'de sakat Gareth Bale, kart cezalısı Sergio Ramos ve dinlendirilen Cristiano Ronaldo ile Toni Kroos maç kadrosunda yer almadı.

Diğer yandan La Liga'da deplasmanda Barcelona'ya 7-1 yenilen Osasuna, ligin bitimine 4 hafta kala 2. lige düşmeyi garantileyen ilk takım oldu.








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler