Özer Hurmacı Kasımpaşa'da !

Fenerbahçe'nin 2009 yılında Ankaraspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Özer Hurmacı ligin flaş ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer oldu.3 yıldır giydiği sarı lacivertli forma ile 74 maçta 6 gol atan Hurmacı, bu sezon öncesi yaptığı transferler ile g

Özer Hurmacı Kasımpaşa'da !

Fenerbahçe'nin 2009 yılında Ankaraspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Özer Hurmacı ligin flaş ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer oldu.

3 yıldır giydiği sarı lacivertli forma ile 74 maçta 6 gol atan Hurmacı, bu sezon öncesi yaptığı transferler ile gündeme gelen Kasımpaşa'ya gitti. Resmi açıklamanın gün içerisinde yapılması bekleniyor.

Özer, 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarında Teknik Direktör Guus Hiddink tarafından 2 kez A-Milli Takıma çağrılmıştı. 

 

4.2 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Fenerbahçe, Özer'e karşılık Ankaraspor'a 4.2 milyon Euro ile İlhan Parlak ve genç futbolcu Özgür Çek'i vermişti.

 

TRANSFERLERİ İLE DAMGA VURDU

Süper Lig'e bu sezon yükselmesine karşın Kasımpaşa yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kasımpaşa, Beşiktaş'tan Fabian Ernst, PSV Eindhoven'dan Isaksson, Espanyol'dan Kalu Uche ve Porto'dan yaptığı Djalma gibi önemli transferleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler